Μάθε όπως ο Einstein!

Τεχνικές Ταχείας (Meta-)Μάθησης & Μνήμης

Καλλιέργησε τη Νο1 δεξιότητα του 21ου αιώνα και κατάκτησε όλους σου τους στόχους με ευκολία

Αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες του μυαλού σου και δες τη σχολική, ακαδημαϊκή ή επαγγελματική σου ζωή να μεταμορφώνεται!


Εισηγήτρια


Φύλλις Γαβριηλίδου
Φύλλις Γαβριηλίδου

Καλώς ήρθες στο Νο1 σχολείο Meta-Μάθησης στην Ελλάδα!

Είμαι Ειδική Meta-Μάθησης, Συγγραφέας και Podcaster και το όραμά μου είναι ένας κόσμος όπου η μάθηση είναι ευχάριστη, δημιουργική, αποτελεσματική και πάνω απ' όλα προσβάσιμη για όλους.

Περισσότερα για τη Meta-Μάθηση μπορείς να μάθεις εδώ. Εάν σε ενδιαφέρουν και άλλα θέματα σχετικά με τη μάθηση, τη μνήμη και την παραγωγικότητα, μπορείς να επισκεφθείς το blog μου και να διαβάσεις εκεί σχετικά άρθρα.


Φαντάσου να μπορούσες να μάθεις ό,τι επιλέξεις έως και στο ένα τρίτο του χρόνου που χρειάζεσαι μέχρι σήμερα και όλα αυτά χωρίς έξτρα έξοδα για μαθήματα ή φροντιστήρια...

Γίνεται!

Πολλοί άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, αισθάνονται ανασφαλείς και έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά την ικανότητά τους να μαθαίνουν και να απομνημονεύουν όσα θέλουν. Συνήθως καταλήγουν να πιστεύουν πως έχουν κάποιο πρόβλημα και ότι το μυαλό τους απλά δεν είναι αρκετά ικανό όπως εκείνο των άλλων.

Αυτό δεν ισχύει.

Βλέπεις, το μυαλό έχει έναν μοναδικό τρόπο να μαθαίνει, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε, και δυστυχώς η σύγχρονη εκπαίδευση πάει κόντρα σε αυτόν. Το θέμα, λοιπόν, είναι να δούμε πώς πραγματικά θέλει να μαθαίνει και να δουλέψουμε μαζί του, όχι εναντίον του.

Αυτός είναι ο στόχος του Online Course Μάθε όπως ο Einstein: Τεχνικές Ταχείας (Meta-)Μάθησης και Μνήμης: Το να μάθεις πώς να μαθαίνεις ώστε να κερδίζεις χρόνο και χρήμα από περιττά μαθήματα και όλα αυτά διασκεδάζοντας κατά τη διάρκεια! Μέσα σ'όλα, θα ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και θα κάνεις όλα εκείνα που νωρίτερα πίστευες πως δε μπορούσες να κάνεις.

Καταλαβαίνω πως όλο αυτό σου ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά είναι μια αλήθεια που τα περισσότερα φροντιστήρια δε θα ήθελαν να μάθεις.

Αν γνωρίζαμε όλοι τη δύναμή μας, δε θα χρειαζόταν να σπαταλάμε τόσο πολλά χρήματα και χρόνο σε μαθήματα που πηγαίνουν κόντρα στον τρόπο που δουλεύει ο εγκέφαλος.

Ξέρω πόσο αποτελεσματικά είναι όλα όσα διδάσκω και η αποτελεσματικότητά τους έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή σου. Αν πράγματι γίνουν βίωμα όσα θα μάθεις, δεν υπάρχει κανένα "εμπόδιο" που να μη μπορείς να υπερπηδήσεις.

Το μέλημά μου είναι να σου δώσω τεχνικές και ασκήσεις που είναι εύκολα και άμεσα εφαρμόσιμες, ώστε να μην υπάρξει τίποτα που να σε καθυστερήσει από το να τις αξιοποιήσεις.

Είτε, λοιπόν, είσαι φοιτητής, απόφοιτος ή εργαζόμενος και θέλεις να καλλιεργήσεις δεξιότητες και γνώσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις για να βρεις τη δουλειά που θέλεις, είτε γονιός και θέλεις να βοηθήσεις το παιδί σου δίνοντάς του εργαλεία απαραίτητα για πραγματικά αποτελεσματική μάθηση, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

 

Κάθε μυαλό μπορεί να μάθει οτιδήποτε επιλέξει με τον κατάλληλο τρόπο!

Ο τρόπος με τον οποίο θα δουλέψουμε συνοψίζεται σε τρία βήματα:

  • Βήμα 1ο: Mindset - Άφησε πίσω όσα σου κλείνουν τον δρόμο
  • Μάθε με ποιους τρόπους μπορείς να αλλάξεις περιοριστικές πεποιθήσεις που κάνουν την απομνημόνευση, τη μάθηση και την εξέλιξη στο αντικείμενο της επιλογής σου δύσκολη. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα απ' ότι νομίζεις και εδώ θα μάθεις πώς.
  • Βήμα 2ο: Μάθε τα μυστικά της Meta-Μάθησης
  • Η σημαντικότερη δεξιότητα που μπορείς να έχεις είναι εκείνη του να μαθαίνεις οτιδήποτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ανακάλυψε νέους τρόπους μάθησης που θα αλλάξουν τον τρόπο που μάθαινες μέχρι τώρα. Καλλιέργησε οποιαδήποτε δεξιότητα ή γνώση και γίνε ανταγωνιστικός στον τομέα που σε απασχολεί!

  • Βήμα 3ο: Απόκτησε Μνήμη πρωταθλητή
  • Μάθε βήμα-βήμα πώς μπορείς να αποκτήσεις καλύτερες απομνημονευτικές ικανότητες μέσα από πρακτικές ασκήσεις και τεχνικές που εφαρμόζονται από τους ίδιους τους πρωταθλητές μνήμης. Ό,τι κι αν είναι αυτό που έχεις να μάθεις, ΜΠΟΡΕΙΣ να το θυμάσαι και να το ανακαλείς χωρίς άγχος.


"Φύλλις, τελικά κατάφερες να γίνεις ο άνθρωπος μου..!!! Περνάω πολύ χρόνο με τα μαθήματα και τα βιντεάκια σου κάθε μέρα και αισθάνομαι σαν να σε έχω δίπλα μου να μου μιλάς. Περιττό να σου πω πόσο με έχεις βοηθήσει μέχρι εδώ...Μόνο που παίρνω πληροφορίες γενικά με τη μάθηση και τη μνήμη, με βάζει σε ένα τρόπο σκέψης και σε ένα δρόμο που δεν είχα ποτέ φανταστεί. Θέλω να σ΄ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου για όλα αυτά. Προσαρμόζω τις τεχνικές στα παιδιά μου, και έχουν ήδη βοηθηθεί πάρα πολύ τόσο η μεγάλη όσο και ο μικρός. Μου έχουν έρθει φανταστικές ιδεές για το διάβασμα γενικώς και επειδή είναι και τα δύο μαθητές, θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ σαν μαμά για αυτά. Ειδικά το θέμα flash cards πάει περίφημα και για τα δύο μου παιδάκια!!!"

- Μαρία Μακρυγιάννη - Μητέρα

Ένα Online Course για όλους!!!

Πραγματικά ένα πολύ εύχρηστο Online Course με πολύ ωραία δομή, καθόλου κουραστικό και πολύ διδακτικό. Μπορείς να το ακούσεις παντού και το σημαντικότερο, να το επαναλάβεις. Οι ασκήσεις βοηθούν στην κατανόηση και τα ηχητικά συνοδευτικά το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το συνιστώ για μαθητές και μεγαλύτερους μαθητές!!!

Περιμένω τα επόμενα.

Ευχαριστούμε!!!

- Ελένη Πετρουλέα, Εργαζόμενη, Μητέρα

Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαθητή, φοιτητή, γονέα, εκπαιδευτικό αλλά και γενικά κάθε άνθρωπο που θέλει να αλλάξει τον τρόπο που του έχουν μάθει να μαθαίνει και να κάνει τη μάθηση παιχνίδι. Φτιαγμένο με αγάπη, μεράκι και μεθοδικότητα. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από την Φύλλις. Αξίζει να το παρακολουθήσετε όλοι!

- Νικολέτα Παπαστεργίου, Εκπαιδευτικός

Πρόγραμμα μαθημάτων


  Τα βασικά - μην προχωρήσεις χωρίς αυτά!
Διαθέσομο σε ημέρες
ημέρες αφού εγγραφείς

Συνήθεις ερωτήσεις


Πότε ξεκινά και τελειώνει το Course;
Το Course ξεκινά σήμερα και δεν τελειώνει ποτέ! Αποτελεί μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων που μπορείς να δουλέψεις ελεύθερα, στον δικό σου ρυθμό. Εσύ αποφασίζεις πότε θα ξεκινήσεις και πότε θα τελειώσεις!
Μέχρι πότε έχω πρόσβαση στο Course;
Εφ' όρου ζωής. Μετά την εγγραφή σου έχεις απεριόριστη πρόσβαση στα μαθήματα, από όποια συσκευή κι αν επιλέγεις να χρησιμοποιείς.
Θα πάρω κάποιο πιστοποιητικό παρακολούθησης;
Το Course είναι σχεδιασμένο να σου δώσει όλη την απαραίτητη γνώση για μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά. Δε θα πάρεις κάποιο πιστοποιητικό, αλλά θα αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πολλά άλλα πιστοποιητικά με μεγάλη ευκολία. 😊

Ξεκίνα από εδώ